Skip to main content
”Puhtaus on puoli ruokaa” – Lian tarkka analysointi on avain puhtauteen
Kehittyvät kaupungit
Mediaplanet
Digitalisaatio
Vesitekniikka
Terveydenhuolto
Asuinalueet
Rakentaminen
Lisää
Toimitilat ja työ
Älykäs liikkuminen
Tulevaisuuden koulu
Julkaisut
Meistä
Toimitilat ja työ
Älykäs liikkuminen
Tulevaisuuden koulu
Julkaisut
Meistä
Työympäristöt
Työympäristöt
”Puhtaus on puoli ruokaa” – Lian tarkka analysointi on avain puhtauteen
Hygienian ja puhtauden näkökulmasta jokainen elintarviketeollisuuden ala on oma spesifi kokonaisuutensa. Leipomo, jäätelötehdas ja teurastamo kohtaavat aivan erilaisia haasteita.
Työympäristöt
Jatkuvat keskeytykset uuvuttavat ja vievät työtehoa
Työympäristöt
Muotoilujohtaja Yuki Abe pohtii: "Tila käyttäjäänsä palvelee, vai palveleeko?"
Työympäristöt
Kunnissa omistajuuden ja energiankäytön haaste
Työympäristöt
Suomen Valoteknillisen Seuran Henri Juslén: Valo ja pimeys määrittävät vireystilaa
Työympäristöt
Rakennusteollisuus ry:n tavoitteena nolla työtapaturmaa
Load more