Skip to main content
Etusivu » Energia » Palvelumallilla energiatehokkuutta ja säästöjä ilman suuria investointeja
Sponsoroitu

Henrik Vasama

liiketoimintajohtaja, Loimua Oy

Erilaisten lämpöpumppujen, tekoälyyn perustuvien ohjausjärjestelmien ja muiden uusien energiantuotantotapojen käyttöönotto sujuu vaivattomasti, kun käytössä on osaava kumppani ja palvelumalli.

Ilmastonmuutoksen ja ympäristöhaasteiden edessä yrityksillä on keskeinen rooli kestävän tulevaisuuden rakentamisessa. Energia-asiat ovat olennainen osa vastuullista toimintaa, ja uusiutuvan sähköenergian tuotannon kasvu sekä kehittyvät teknologiat mahdollistavat siirtymisen sähköiseen energiantuotantoon ja pois polttamalla tuotetusta energiasta.

– Hukkalämpöjen hyödyntäminen lämpöpumpuilla, sähkökattilat ja akkuratkaisut sekä oman prosessin sivujakeiden hyödyntäminen ovat erinomaisia keinoja pienentää yrityksen ympäristövaikutuksia, Loimua Oy:n liiketoimintajohtaja Henrik Vasama sanoo.

Kaikki ratkaisut eivät Vasaman mukaan vaadi suuria investointeja. Älykäs ohjaus ja koneoppimista hyödyntävät data-alustat voivat tuoda merkittäviä kustannussäästöjä ja samalla parantaa ympäristön huomioimista.

– Näillä keinoilla yritykset voivat ottaa konkreettisia askeleita kohti kestävämpää liiketoimintaa ja pienempää hiilijalanjälkeä.

Loimua Oy – helppokäyttöiset ja kustannustehokkaat energiaratkaisut

Loimualla on usean vuosikymmenen kokemus erilaisista energiantuotantolaitoksista, niiden projektoinnista sekä huoltovarmuuden ylläpidosta.

– Panostamme erityisesti älykkäisiin ohjausjärjestelmiin ja digitaalisiin alustoihin, jotka mahdollistavat toimintojen tehokkaan hallinnan ja optimaaliset ratkaisut, Vasama kuvailee.

Vaikka energiatehokkuustoimenpide tai uusi energiantuotantolaitos vaatisi suurenkin investoinnin, voi tämän Vasaman mukaan ulkoistaa kokonaisuudessaan Loimuan kaltaiselle luotettavalle ja osaavalle palveluntarjoajalle.

– Lisäksi Loimua voi ostaa asiakkaan olemassa olevat energiantuotantoratkaisut, jolloin yrityksen pääomaa vapautuu ydinliiketoiminnan investointeihin ja resurssit voidaan kohdistaa muihin tärkeisiin alueisiin.

Loimuan asiantunteva tiimi ja 24/7-etävalvomo takaavat luotettavan lämmöntuotannon ja kilpailukykyisen hinnoittelun.

Vaivattomat ja kilpailukykyiset energiaratkaisut
teollisuuden ja kiinteistöjen tarpeisiin!

Next article